sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11: 10 tapaa joista tunnistaa hevoshullun

Tänään minä halusin tehdä tällaisen hiukan vähemmän vakavan postauksen, joten älkää ottako tätä liian vakavasti;).Vaikka jokainen esimerkki siitä miten hevoshulluus ilmenee on leikillään kirjoitettu, niin näissä on ainakin omasta mielestäni perää..


1. Hevoshullu ihminen saa vieroitusoireita jos ei näe hevosia vähintään kerran viikossa, ja nämä oireet saattavat läheisten mielestä olla hyvinkin häiritseviä. Akuuteista vieroitusoireista kärsivä hevoshullu voi esimerkiksi istua tuijottamassa hevosten kuvia kännykältä, ja puhua siitä ihanasta ponista/hevosesta niin paljon että sukulaisten hevoskiintiö alkaa täyttyä uhkaavaa vauhtia.

2. Hevoshulllu ihminen menee tallille silloinkin kun sää on sellainen että kukaan muu ei voisi edes kuvitella pistävänsä nenäänsä ulos ovenraosta.

3. Hevoshulluuden oireista kärsivä yksilö voi hyvinkin sanoa kaupungilla vähän liian kovaa ajavalle autolle ptruu kun haluaa sen pysähtyvän, ja sama asia toistuu pahimmassa tapauksessa myös silloin kun hevoshullu haluaa toisen ihmisen, traktorin, kottikärryjen tai oikeastaan ihan minkä vain liikkuvan hahmon tai kulkuneuvon pysähtyvän.

4. Hevoshullun mielestä on maailman ihanin asia kun ystävä tai perheenjäsen, joka ei ole hevoshullu, kyselee hevosten kuulumisia, sillä se osoittaa sen että tämä kyseinen ihminen todella välittää.

5.  Hevoshullu elää tallilla täysin eri ajassa, tai sitten hänen ajantajunsa kertakaikkiaan pettää. Kun muu maailma on sitä mieltä että hevoshullu on viettänyt tallilla kaksi tuntia, niin hevoshullun mielestä se on tuntunut puolelta tunnilta.

6. Tunnollinen hevoshullu voi siivota tallinkäytävän vaikka kuinka tarkasti, vaikka hänen oma huoneensa näyttäisi siltä että pommi on räjähtänyt siellä. Jotkut hevoshullut tosin ovat muutenkin siistejä, mutta nyrkkisääntö on se että se tallinkäytävä kuitenkin on sitä omaa huonetta tärkeämpi;)

7. Hevoshullu saattaa hyvinkin viettää perjantai illan tallilla bilettämisen sijaan, eikä hän voisi olla valintaansa tyytyväisempi.

8. Hevoshullu (erityisesti valokuvauksesta innostunut sellainen)jaksaa katsoa hevosten kuvia loputtomiin, vaikka muut olisivatkin sitä mieltä että hevosen ilme on jokaisessa kuvassa ihan samanlainen.

9. Hevoshullulla on aina jollain ihme tavalla rahaa ostaa jotain tarpeellista hevoselleen, vaikka hän muuten väittäisi ettei rahaa ole.

10. Kaikista hauskin asia hevoshulluudessa on kuitenkin se että hevoskärpäsen purema ihminen ei halua parantua, päinvastoin hän haluaa pitää kynsin ja hampain kiinni "oireistaan". Hevoshulluudesta nauttivalle ihmiselle paras terapiamuoto on yksinkertaisesti hevosten kanssa oleminen, ratsastaminen, ja hevosten laiduntamisen katsominen. Tämän kyseisen terapian nimi on turpaterapia, ja se on todettu todella hyväksi terapiamuodoksi;)
ps. hevoshulluna en pidä viimeistä kohtaa yhtään ihmeellisenä;)

3 kommenttia:

  1. tää postaus on. täyttä asiaa! ^ ^ :) mukaanun kaikiin kohtiin varsinkin noihin 1, 3, 6, 10.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)Itsekin kyllä samaistun myös vähän kinkkuun kaikkiin noihin kohtiin;)

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!