sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Luukku 4: Tonttukuvia

Perjantaina meillä oli täällä etelässä kerrankin vähän lunta maassa, ja minä tietenkin halusin käyttää tilaisuuden hyväkseni ottamalla tonttukuvia, täällä etelässä kun ei ikinä voi luottaa siihen että lumi pysyisi maassa erityisen kauan;). Näistä tonttukuvista on jo tullut meille jonkinlainen traditio. Niitä on otettu ensimmäisen kerran jo vuonna 2014, joten nämä olivat jo meidän kolmannet joulukuvauksemme. Ensimmäiset joulukuvamme taitavatkin löytyä ihan blogin historian alkupäästä..
1. Tämä kuva on oma henkilökohtainen lemppariini minusta ja Bambista

Tänä vuonna halusimme kuitenkin saada vähän vaihtelua viime vuoden kuviin kaikilla tavoin. Ensinäkin halusin hinnalla millä hyvänsä välttyä lumetttomilta kuvilta, sillä viime vuoden kuvat olivat ruskean maan ja vihreiden puiden takia täysi katastrofi. Tällä kertaa halusimme tietenkin myös Mirellan mukaan kuviin, kun se ei viimeksi ollut mukana.

2. Mirellakin onnistui kuvissa ihan hyvin, vaikka se olikin astetta haastavampi kuvattava.

Ainut ongelma oli se että ulkona oli jo pimeätä näitä kuvia ottaessa, ja sen takia oli melkein pakko ottaa salama käyttöön. Onneksi kuvanmuokkausohjelman avulla saa punasilmäisyyden korjattua:). Muuten tuo kameran sisäänrakennettu salama ei kyllä minun mielestäni ole yhtään niin huono kuin väitetään.
3. Me ihmettelimme jo kameran näytöltä tätä kuvaa katsoessa että mikä ihmeen valkoinen pallo minun pääni yläpuolella ilmestyi, eikä tähän mysteeriin vieläkään ole vastausta.Muten olisin valmis uskomaan että objektiivin linssissä oli jotain likaa tai huurua, mutta ei sekään oikein voi pitää paikkaansa kun ei missään muussa kuvassa ole tuollaista palloa.

Kuvien valotus nyt ei ehkä ihan ollut onnistunut kun jouduttiin kuvaamaan kentän valojen alla, niin että kuviin saatiin edes vähän valoa. Luonnonvalo olisi tietenkin ollut kivempi, mutta joskus täytyy vähän kompromisoida. Juuri tuon valon takia näistä tuli nyt sitten vähän enemmän studiokuvien tapaisia, kun tuo tausta oli niin tumma. Oikeastaan me onnistuimme tällä kertaa saamaan taustan mustaksi paremmin kuin viime kevään studiokuvissa.
4. Tämä kuva oli kyllä kaikista paras kuva näistä
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Hyvää toista adventtia teille kaikille!
t: meidän tallijengi, eli. Minä, Annika, Carolina; Bambi, Mirella ja Tara

Mikä oli muuten sinun lempikuvasi?

2 kommenttia:

  1. Jos olette ottaneet nämä kuvat myöhään, niin tuo voisi olla kuu. Kiva postaus ja ihania kuvia kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)Ajattelin itsekin samaa, mutta se vaikutti olevan niin alhaalla, kun se on tosiaan ihan tuossa mun pääni yläpuolelle, etten ihan usko että se oli kuu.

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!