lauantai 3. joulukuuta 2016

Luukku 3: Linkkaa blogisi!

En ole ennen tehnyt tähän blogiin postausta lempiblogeistani, joten halusin tehdä sellaisen postauksen tähän joulukalenteriin. Ajattelin kuitenkin että tämä idea olisi hauskempi toteuttaa jos te lukijatkin pääsette tähän mukaan, joten päätinkin tehdä tällaisen linkkaa blogisi postauksen. Idea on siis aika simppeli: kaikki haluavat saavat laittaa linkin omaan blogiinsa kommenttikenttäään, ja ovat sillä tavalla mukana.

Jos blogeja linkataan tarpeeksi monta niin esittelen omasta mielestäni parhaat luukussa 19, joten aikaa blogin linkkaamiseen on 18.12 asti. Omakin lukulistani kaipaa hiukan päivittelyä, joten toivottavasti blogeja linkataan paljon!

Oman blogin saa tosiaan mukaan linkkaamalla sen kommenttikenttään, ja kirjoittamalla siitä lyhyen esittelytekstin perään. Olisi tietysti kiva jos kaikki bloginsa linkanneet olisivat myös tämän blogin lukijoita, mutta osallistua voi hyvin vaikkei olisikaan.

ps. Linkkaamalla bloginne kommentteihin annatte minulle luvan ottaa näytönkaappauksen blogistanne blogien esittelypostausta varten

15 kommenttia:

  1. Better than Pearls

    Mikä voisikaan olla parempaa kuin helmet? Tietysti hevoset! Tervetuloa suomenhevosblogiin jossa päätähtenä seikkailee kullankeltainen kimallus, neiti Paronitar, sekä hänen puoliveljensä Pormestari. Tavoitteina ikäluokkakilpailut ja blogi kertookin treeneistä ja valmisteluista Suurta tulevaisuutta varten. Menossa mukana myös muita hevosia. Jos suomenhevoset, niiden kasvatus ja koulutus kiinnostaa, niin tämä blogi on juuri Sinua varten!

    VastaaPoista
  2. ravuriksi.blogspot.fi

    Blogi kertoo kolmesta suomenhevostammoasta, kerron niiden kanssa rymyämisestä hoitajan näkökulmasta :)

    VastaaPoista
  3. my-finest.blogspot.fi
    Blogissa seikkailee 17v tyttö ja 7v ensiheppa, jotka valmentautuu säännöllisesti ja aloittelee pikku hiljaa yhteistä kisauraa :)

    VastaaPoista
  4. tallintarinoita.blogspot.fi

    Blogissa seikkailee hevosia, vuohia, kissoja, kaneja, koira ja kana. Postauksia tulee aina ratsastuksesta vuohiagilityyn! Ps. Miullakin on joulukalenteri menossa... :)

    VastaaPoista
  5. piritajavera.blogspot.fi

    Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan matkaa varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

    VastaaPoista
  6. Pennin pyörittäjä

    Kun omistaa ponin, joka ei tahdo aina liikkua ja sitten sen työmotivaatio yhtäkkiä palaakin? Mitä silloin tapahtuu ratsastajalle, joka tottui jumitteluun? Siitä kertoo Pennin pyörittäjä. Mukana mahdollisimman paljon kuvia ja humoristista ajatuksen juoksua!

    VastaaPoista
  7. Katkottuja Oksia
    21-vuotias ratsastuskouluoppilas kertoilee tunneista ja kisoista, mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Välillä kuvapostauksia hevostapahtumista. Postaan noin kerran viikossa, välillä harvemmin tai useammin :)

    VastaaPoista
  8. loksare.blogspot.com

    9vee vaaleanpunahuulinen tamma + 15vee esteratsastajaksi pyrkivä kirjoittaja
    Blogissa panostetaan laadukkaaseen tekstiin ja monipuolisiin postauksiin! Tervetuloa tutustumaan :)

    VastaaPoista
  9. Just be Brave

    Blogissani kerron elämästäni oman nuoren kilpahevostamman Eterman eli Ettanin kanssa. Mukaan mahtuu niin kilpailuja, valmenuksia kuin erikoispostauksia. Tähdätään yhdessä isoimpiin luokkiin esteratsastuksessa.

    VastaaPoista
  10. http://maijuessiemilia.blogspot.fi/

    Uusi blogi, joka sisältää lukioikäisen tytön mietteitä ja veikeän eestinhevosruuna -Eltonin seikkailuja.

    VastaaPoista
  11. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/?m=1

    Blogi kertoo 15-vuotiaasta tytöstä ja liikutushevosesta Lv-ruuna Miksusta, joka alkaa palailla saikulta ja pääsen taas liikuttaan sitä😊

    VastaaPoista
  12. Kuviakin kiinnostaa

    Linkin takaa ei löydy hevosblogia (vaikka ratsastusta harrastankin), vaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä. Tällä hetkellä käynnissä on joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
  13. http://taaonmunhetki.blogspot.fi

    16-vuotiaan (todennäköisesti ikuisen) ponitytön blogi, joka kertoo mun viikottaisista touhuiluista liikutusponin kanssa sekä kaikista muista talleiluista mitä mun arkeen mahtuu.:)

    VastaaPoista
  14. liinaus.blogspot.com

    Jotain pientä ja punaista, suomenhevosta, sydämessä pysyvää. Pikkutamman päiväkirjaa, hyviä ja huonoja hetkiä.

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!