maanantai 19. joulukuuta 2016

Luuku 19: Linkaa blogisi Top 5

Linkkaa blogisi postaukseen tuli todella paljon kommentteja, joten halusin aloittaa tämän postauksen kiittämällä kaikkia niitä, jotka bloginsa linkkasivat:). Postauksen linkattiin paljon kivoja blogeja, ja viiden parhaan valitseminen oli sen takia vaikeata.

Muistakaa myös että olen valinnut nämä blogit ihan oman makuni mukaan, eikä se ettei teidän bloginne ole mukana tässä postauksessa tarkoita sitä että teidän bloginne olisi huonompi. Sitä paitsi kaikki linkatut blogit olivat tosi kivoja, niin kun jo mainitsinkin. Tässä tulisi nyt kuitenkin 5 omaa lemppariani!


"Mikä voisikaan olla parempaa kuin helmet? Tietysti hevoset! Tervetuloa suomenhevosblogiin jossa päätähtenä seikkailee kullankeltainen kimallus, neiti Paronitar, sekä hänen puoliveljensä Pormestari. Tavoitteina ikäluokkakilpailut ja blogi kertookin treeneistä ja valmisteluista Suurta tulevaisuutta varten. Menossa mukana myös muita hevosia. Jos suomenhevoset, niiden kasvatus ja koulutus kiinnostaa, niin tämä blogi on juuri Sinua varten! "

Better than pearls blogin parasta antia ovat ehdottomasti suomenhevosista kertovat postaukset, ainakin näin auttamaton suomenhevosfanin näkökulmasta. Blogin tekstit ovat muutenkin todella monipuolisia ja kiinnostavia. Myös blogin päätähti Paronitar on aivan älyttömän ihanan näköinen, ja persoonallisen oloinen hevonen. Jotenkin se muistuttaa minua hieman Tarasta;). Blogin ulkoasu on myös tosi onnistunut ja hieno.
"Linkin takaa ei löydy hevosblogia (vaikka ratsastusta harrastankin), vaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä. Tällä hetkellä käynnissä on joulukalenteri! :)"

Itse en ole oikeastaan ikinä ennen lukenut valokuvausblogeja, joten tämä blogi on tosi kivaa uusi tuttavuus. Kuviakin kiinnostaa blogista löytyy tosi paljon hyviä vinkkejä valokuvaukseen ja kuvien editointiin, ja itse innostuin ainakin valokuvaajana tästä blogista heti ensi silmäyksellä. Tietysti tästä blogista löytyy myös tosi hienoja kuvia. Blogin parhaita puolia on ehdottomasti monipuolisuus, ja postauksia löytyykin tästä blogista ihan kaikkien makuun. Blogin ulkoasu on myös tosi jouluinen, ja se sopii blogin teemaan mielestäni hyvin.
"Kun omistaa ponin, joka ei tahdo aina liikkua ja sitten sen työmotivaatio yhtäkkiä palaakin? Mitä silloin tapahtuu ratsastajalle, joka tottui jumitteluun? Siitä kertoo Pennin pyörittäjä. Mukana mahdollisimman paljon kuvia ja humoristista ajatuksen juoksua!"

Pennin pyörittäjä blogin ulkoasu oli ensimmäinen asia, joka jäi mieleeni tästä blogista. Mielestäni se on jotenkin omalaatuinen ja hieno,vaikka en oikein osaa selittää itsellenikään miksi. Parasta tässä blogissa on kuitenkin ehdottomasti itseironialla ja huumorilla kirjoitetut postaukset, joissa ei kuitenkaan missään vaiheessa vähätellä itseään. Blogin suurimpia vahvuuksia ovat ehdottomasti omaperäisyys ja persoonallisuus.


"Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan matkaa varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!"

Myrskyn selkään blogissa ihastuin ihan ensimmäisenä blogiin ihanaan ulkoasuun..Tykästyin myös tämän blogin hienoihin kuviin, ja hyvin kirjoitettuihin teksteihin. On kiva lukea myös ihan tavallisesta talliarjesta treenien ohella, ja tästä blogista löytyy juttua sekä treeneistä että ihan tavallisesta arjesta. Itse olen myös tosi kiinnostunut kaikesta varsoihin liittyvästä, joten Nikan matkaa kilparatsuksi on minusta kiinnostavaa seurata:). Videoita olisi kuitenkin tosi kiva nähdä tässä blogissa enemmän.

"Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)"

Karvakorvakamut blogia olen jo lukenut varmaan yli vuoden, joten tämä oli ainut blogi joka ei ollut minulle uusi tuttavuus. Blogin ulkoasu on omasta mielestäni tosi onnistunut ja selkeä. Tämän blogin kaikki päätähdet ovat kuitenkin  ehdottomasti blogin parasta antia:). Varsojen kasvua on aina kiva seurata, ja kissat sekä hevoset ovat aina yhtä ihania. Tässä blogissa on myös tosi kivoja kuvia ja tekstejä. Tämän blogin videot ovat myös tosi kivoja, joten niitä toivoisi melkein lisää.

Kiitos vielä kerran kaikille bloginsa linkanneille:)

3 kommenttia:

  1. Ompas hassun näköinen tuo mun blogi tuossa kuvassa! Ei pitäisi näkyä tuollalailla :o Oli ihan pakko tulla kysymään, että näyttääkö blogi tuokta tälläkin hetkellä? Valkoisen taustan ei kuulu meinaan olla noin!

    Mutta kiitoksia kovasti maininnasta! Olen otettu! Ja mahtavasta mielipiteestäsi iiiso kumarrus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)Aika ihmeellinen tuo ulkoasujuttu. Tietokoneella se varmaan näytti tuolta kun se kerran kuvassa tuon näköinen on, mutta nyt kun katsoin puhelimelta niin se näytti erilaiselta..

      Poista
    2. Tosi outoa.. Noh.. Eipä asialle minkään oikeastaan voi. Tai no mun mielenkiinto ei taida riittää alkaa selvittää mistä moinen johtuu :D Voinee johtua selaimestakin mitä käytät tms. Mutta juu mitäpä sitä puimaan! Näyttäköön tuolta :D

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!