keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Luukku 7: 10 parasta hevossitaattia

Te jotka seuraatte minua Instagramissa tiedättekin jo että minä rakastan hienoja kuvia, joissa on jokin syvällinen ja hieno kuvateksti, erityisesti jos ne liittyvät hevosiin jollain tavalla. Olenkin postannut monia tällaisia kuvia omalle tililleni(@lilibam_), mutta nyt ajattelin viedä tämän touhun astetta pidemmälle. Sain nimittäin yhtenä iltana omasta mielestäni hyvän idean: valitsen kymmenen minun mielestäni parasta sitaattia hevosiin liittyen, ja teen samantyylisiä hienoja kuvia, käyttäen tällä kertaa omia kuviani.En  myöskään ole nähnyt ennen tällaista postausta missään muussa blogissa, joten ajattelin että tämä olisi aika omalaatuinen idea. Kirjoitin idean ylös puhelimeeni, ja aloin heti hommiin. Näiden tekemisessä kesti aika monta tuntia, mutta minusta lopputulos oli sen vaivan arvoinen.
1.
2.

3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Mikä oli teidän mielestänne hienoin näistä kuvista? Entä mikä sitaatti oli paras?

2 kommenttia:

  1. Ansu on lisännyt kommentin tekstiisi "Luukku 7: 10 parasta hevossitaattia":

    Tuo kolmas on kyllä aika totta. :D Oikoluitko muuten noita, vai onko englanti vaan sitten kovin vaikea kieli? Muutamissa on nimittäin joitakin kirjoitusvirheita. Hyvä idea kyllä, ja hyviä sitaatteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joitain kirjoitusvirheitä eksyi kyllä harmillisesti mukaan. Kaikki muut paitsi tuo whit olivat kyllä ihan vahinkoja, jotka riippuivat siitä etten oikolukenut. Tuo with sanan väärin kirjoittaminen onkin sitten mun perusvirheeni, josta opettajakin muistuttaa minua kokoajan;)

      ps. mulla kävi pieni vahinko sinun kommenttoisi kanssa, sillä satuin vahingossa poistamaan sen. Ajattelin nyt kuitenkin julkaista sen omalta tililtäni, kun se vielä sähköpostistani löytyi:)

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!