keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Luukku 21: Joulukuun suosikit


Tässä luukussa minä ajattelin esitellä joulukuun suosikit, vaikka kuukausi ei vielä olekaan ohi. Ajattelin kuitenkin tällä kertaa tehdä vähän pidemmän ja panostetumman version kuukauden suosikeista kuin tavallisesti, joten toivottavasti te pidätte tästä postauksesta. Eiköhän mennä asiaan!

                                                         Lempikuvani
                                                
                                                  Tilastoja ja luetuin postaus


Joulukuussa blogia on tähän mennessä katsottu 1855 kertaa, minun omat katselukertani mukaan lukien. Kommentteja on myöskin tullut ennätysmäärä, joten kiitos teille siitä:)!. Luetuin postaus oli voittamattomasti Luukku 3: Linkkaa blogisi, jota on katsottu 147 kertaa.

                                                           Tykätyin Instagramkuva

                                        
Kuukauden suosikkikappale


Kuukauden suisikkivaatteet
Nuo kuvassa  olevat saappaat on ostettu Madeiralta, ja ne ovat olleet sen jälkeen olleet kovassa käytössä melkein joka päivä. Noissa tosiaan on pienet korot, mutta ne eivät ole niin korkeat että ne tuntuisivat inhottavilta jalassa. Itse kyllä pikemminkin tällaisena pätkänä(153 cm) pidän siitä että saa vähän lisäsenttejä!. Tuo paita kuvassa oleva paita taas on ostettu muistaakseni Haloselta, ja se on enemmänkin vähän juhlavampi paita, jota en käytä tavallisena koulupaitana, mutta joka toimii hyvin vähän hienompana paitana.

                                                         Kuukauden suosikkitavarat

Lumenen true mystic volume ripsiväri: Minä kyllä ihan tykkäsin edellisestäkin ripsiväristäni, mutta kun se loppui halusin kuitenkin kuitenkin kokeilla jotain uutta. Suurin ero näissä kahdessa on se ettätällä uudella ripsivärillä saa ripset jotenkin taipumaan paljon hienommin, ja ripset saavat lisää volyymiä. Tämän koostumus ei kuitenkaan ehkä ole ihan niin kiva kuin edellisessä, mutta taidan kuitenkin tykätä tästä enemmän.

Rimmel Londonin professional eyebrow pencil kulmakynä sävyssä 00 dark brown: Täytyy kyllä sanoa että vanhaan Dermosilin kulmakynääni verrattuna tämä on täysin vertaansa vailla, vaikka se maksaakin suunnilleen saman verran. Ensinäkin tuo sävy on minulle paljon sopivampi, ja tällä saa jotenkin kulmat muotoiltua paremmin.

Doven go fresh suihkugeeli: Tämä on aikalailla itsestäänselvyys, mutta haluan silti sen tähän mukaan. Olen täysin rakastunut tuohon tuoksuun, ja jotenkin iho on paljon mukavamman tuntuinen suihkun jälkeen, kun on käyttänyt tuota.

Kuvassa ovat mukana myös Madeiralta ostetut kukkaro ja käsikoru, mutta niistäminulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!