perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16: Kaksi päivää minun kanssani


Tämän päivän luukusta paljastuu hiukan erilaisempi postaus. Tässä blogissa on monta kertaa ollut my-day videoita, mutta tällä kertaa ajattelin toteuttaa saman idean kuvina snapchatin avulla, niin että te näette kellonajatkin. Kuvausajankohdaksi valitsin tämän viikon maanantain ja tiistain, ihan vain siitä syystä että silloin tapahtui tavallista enemmän kuvaamisen arvoista.

                                             Maanantai 12.12

Aamuni alkoi maanantaina tavallista aikaisemmin, sillä meillä oli heti aamusta kenraaliharjoitukset luciaa varten. Sen jälkeen koulupäivä jatkuikin sitten ihan normaalisti, ja kahdeltatoista päästiin vihdoinkin syömään;)
Koulupäivä jatkuikin sitten kahteen asti, ja puoli viideksi pääsinkin sitten tallille. Talilla olikin sitten vastassa tällainen tutunnäköinen söpö ilmestys. Bambin kanssa ehdittiin sitten  treenata aika lyhyesti, kun meillä oli Annikan kanssa vähän puhuttavaa lucian suhteen..

Kuuden aikoihin me päästiin kuitenkin Bambin kanssa tunnille.Tunnilla me työskentelimme lähinnä käynnissä, ja teimme etuosakäännöksiä, jotka menivät ihan hyvin. Kahdeksan maissa lähdettiin sitten kotiin, ja minä jumittauduin tietysti telkkarin ääreen katsomaan Kotiin takaisin sarjaa. menin kuitenkin nukkuman aika hyvissä ajoin, kun seuraavana päivänä oli aikainen herätys.

Tiistai 13.12
Tiistaina heräsinkin sitten kukonlaulun aikaan, niin että ehdin verikokeeseen ja puoli kahdeksaksi esiintymään koululle. Kuudelta olin tosiaan jo laittautumassa, ja ehdin kuitenkin nippanappa mukaan esitykseen. Sen verran kiire tuli että seuraava kolmas on otettu vasta esityksen jälkeen, kun meillä oli hiukan aikaa ennen koko koululle esiintymistä..
Koulun esityksen jälkeen meitä vähän hemmoteltiin opettajienhuoneessa:)Oli kyllä hyvin tervetullut toinen aamupala. Jonkin ajan päästä suuntasimmekin sitten muualle esiintymään, mutta siinä välissä päästiin sitten taas koululle syömään ja pitämään vähän paussia. Oikeastaan meidän esitykset loppuivat jo yhden maissa, mutta minä jäin sitten hetkeksi auttamaan jälkien siivoamisessa, joten pääsin kotiin sunnilleen kahdeksi.
Koulun jälkeen kävinkin sitten salilla, joka auttoi minua hiukan nollaamaan pääni koko luciatouhun jälkeen. Muutenkin tuo tekee kyllä sekä kropalle että korvien välille hyvää. Viideltä tulinkin sitten kotiin, juuri sopivasti katsomaan kotiin takaisin sarjaa. Sen jälkeen olikin sitten pakko rupea vähän lukemaan englannin koetta varten, ja nukkumaan menin sitten kymmeneltä.

Mitä te olitte mieltä tästä postauksesta? haluaisitteko te nähdä lisää tällaisia?


2 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!