lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17: Lucia

Eilinen tallikeikka oli ehkä hulluin tallikeikka ikinä. Olimme nimittäin puhuneet jo aikaisemmin Annikan kanssa että hän ottaa luciakruunun ja pari mekkoa tallille  koulun luciaesityksen jälkeen kuvaussessiota varten, ja niin tehtiinkin. Ideanamme oli tietenkin ottaa tallilla kuvia Bambin kanssa luciaasussa, ja niin me taas kerran teimmekin.
1.
Päätimme ottaa taas Bambin mukaan näihin kuviin sen takia että se on ylivoimaisesti tottunein valokuvamalli, ja se on melkein aina ilomielin mukana meidän hullutteluissamme. Mirella taas on vielä vähän liian nuori ja "epäluotettava" tällaisiin hommiin, ja Tara taas arvostaa rutiineja ja rauhallisuutta, eikä se oikein tykkää tällaisesta hulluttelusta. Tämä kuvaussessio oli kyllä sen verran hullu että Bambikin katsoi meitä välillä vähän siihen tyyliin että voisin melkein lyödä vetoa siitä että se ajatteli että "onko noi nyt lopullisesti tullut hulluiksi", tai jotain siihen tyyliin;). Voi olla että se oli ihan oikeassa..
2.
Joku raja meidänkin hulluudellamme sentään on, ja sen takia päätimme olla laittamatta kruunun kynttilöitä palamaan. Totesimme että hulluus on sallittua, mutta vaaralliseksi tämä touhu ei sentään saa mennä. En minä siis tukkani puolesta pelännyt, mutta ihan Bambin kannalta palavat kynttilät päässä eivät oikein tuntuneet hyvältä idealta. Minä onneton sitä paitsi puin mekon päälleni ennen kun pistin suitset Bambin päähän, ja voitte kuvitella miten se päättyi;). Toivottavasti mekon tahrat eivät  näy kuvissa..

Oltaisiin me varmasti oltu ulkopuolisten silmiin aikamoinen näky kun me kuvasimme näitä kuvia. Varmasti hauskin hetki oli se kun kentän viereiseltä tieltä kurvasi auto, ja minä siinä vain lauloin Bambille joululauluja rauhoittaakseni sen.
3.
4.
5.
6.
7.
Mikä oli teidän lempikuvanne?

2 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!