keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 16: videopostaus!


Maanantaina kuvasin taas ihan tällaisen perinteisen tallivideopostauksen, joita on blogissani ollut jo ainakin pari. Ensin ajattelin kuvata ihan tavallisen My Day videon, mutta päätin sitten julkaista vaan tallilla kuvatut pätkät. Ajattelin että minun sänkyjenpetaamiseni tai iltapalani ei varmastikaan ole hevosblogin lukijoille mitenkään kiinnostavaa, ja totuushan on se että tämä on hevosblogi, eikä lifestyleblogi. Ajattelin että videosta tulee mukavampi katsoa ,jos otan mukaan vaan tallilla kuvatut pätkät, koska omasta mielestäni nuo muualla kuvatut pätkät olivat hiukan turhia.

Videolla taitaakin jo näkyä kaikki oleellinen meidän tallipäivästämme, mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa siitä hiukan enemmän. Ratsastin siis Taralla , ja treenasimme taas pitkästä aikaa liinassa. Tara oli tosi kiva ratsastaa, ja se kulki pätkittäin jopa peräänannossa. Itsekin ratsastin ihan suht kelvollisesti, ja tunnista jäi hyvä fiilis. Pääsin jotenkin sellaiseen fiilikseen, että minun henkistä tasapainoani ei onnistunut horjuttamaan edes se että Tara tunnin loppupuolella hiukan innostui ja nosti omin luvin aika kovatempoisen laukan. Tuolla hevosella on vaan niin ihana laukka ettei sen selässä ollut minkäänlaisia vaikeuksia edes tämän tasoisen ratsastajan pysyä, ja oikeastaan se oli vaan kivaa. Täytyy kyllä sanoa että ratsastus olisi niin helppoa jos aina pääsisi tuohon jopa flow tilan tapaiseen mielentilaan, mutta ainahan se ei onnistu.
Nyt en kuitenkaan ajatellut tällä kertaa kirjoitella enempää, joten tässä olisi nyt tämä video.
Mitä mieltä te piditte videosta? Jaksaisiko näitä katsoa useamminkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!