perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 11:meidän joululahjatoiveemme!



Muistan hyvin kuinka minä itse aina pienempänä odotin kovasti joulua, ja lahjatoiveita minulla
 oli aina vaikka kuinka. Tänä vuonna on oikeastaan ensimmäinen kerta kun huomaan odottavani joulua ensisijaisesti loman ja mukavan jouluisen tunnelman takia, enkä pidä lahjoja joulun tärkeimpänä asiana. Olenhan minä pienempänäkin tykännyt joulun tunnelmasta, mutta silloin lahjat olivat tärkeimmässä asemassa. Nykyään olen muutenkin oppinut arvostamaan elämässäni niitä asioita, jotka ovat paljon materiaalia tärkeämpää. Mutta onhan minulla tietenkin tänäkin vuonna jotain joululahjatoiveita, vaikka olenkin sitä mieltä ettei se ole joulun tärkein asia. Tässä postauksessa ajattelinkin sitten kertoa muutaman joululahjatoiveeni, vaikkei niitä monta tänä vuonna olekaan.
Lillin toiveet

  • Uusi penaali: vanha penaalini on aika pieni, ja se alkaa käydä ahtaaksi. Penaalini on myös monta vuotta vanha ja siinä on pieniä reikiä kankaassa, joten olisi kiva saada uusi penaali.
  • Uusi reppu: myös koululaukkuni on tosi vanha ja omasta mielestäni se on ruma, joten olisi kiva saada uusi Fjällrävenin reppu.
  • "käsikotelo" puhelimelle: Tuollainen käsikotelo olisi lenkeillä todella kätevä, ja sille olisi käyttöä. Nykyään joudun aina pitämään puhelintani kädessä samalla kun juoksen, jos haluan kuunnella musiikkia, ja olisi kyllä kiva jos sen saisi kiinni käteen.
  • Herkkuja: Vihreitä kuulia on toivelistallani joka vuosi, minä kun tykkään kaikesta makeasta;)
  • Adelen 25- levy: Minulla on molemmat Adelen edelliset levyt, ja olisi kiva täydentää kokoelmaa tällä uusimmallakin levyllä.
 

    • Ratsastuskypärä: Vanha ratsastuskypäräni on hiukan pieni ja epäsopiva päähäni, joten uusi kypärä olisi kovasti toiveissa.  Kypäräni on saanut kestää jo kaksi tippumista ja tippunutkin se on monta kertaa, joten voisi olla ihan aihetakin vaihtaa uuteen.Tuollainen Lami -Cellin  Swarovski kristallein koristeltu kypärä olisi kyllä unelma. Se voi vaanolla että tämä jää syntymäpäivälahjatoiveeksi, minä kun täytän 15 jo tammikuussa, hui kauheata, miten aika rientää;)
Bambin toiveet
  • Ruokaa, porkkanoita ja omenaa: Kaikki satulahuovat ja riimut saa unohtaa, mutta herkut täytyy muistaa, muuten ei hyvää  seuraa;)
  • Rapsutuksia ja kehuja: mikä se sellainen joulu on jos ei yhtään rapsutuksia saa..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!