maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 14: Bambin varusteet!



Bambin varusteista en  olekaan kertonut täällä blogin puolella, joten sen takia ajattelinkin  kirjoittaa nyt postauksen niistä.
Bambilla on kaksi satulaa. Toinen niistä on uusi oikein kunnon koulusatula polvituilla, ja toinen on Taran vanha koulusatula. Itse käytän oikeastaan vaan tuota Taran vanhaa satulaa, koska tuo uusi satula vetää jalkani oikeaan paikkaan. En ole tottunut istumaan niin, joten käytännössä se vetää istuntani huonommaksi. En vielä oikein osaa istua alas tuohon satulaan , ja sen takia istun huonossa asennossa.
Joskus tulevaisuudessa varmasti kuitenkin tykkään tuosta satulasta, mutta se ei ole vielä minulle ajankohtainen,. Taran vanha satulakin on toki koulusatula, mutta siinä ei ole samalla tapaa polvitukia. Ymmärrätte mitä tarkoitan kun katsotte noita kuvia kummastakin satulasta. Satulahuovat sopivat kumpaankin satulaan( ja itse asiassa vielä Tarankin satulaan),joten niitä on aika monta ja ne vaihtuvat aika usein.

Bambin suitset ovat ihan tavalliset, ja niissä on ihan normaalisti turpahihna ja otsahihna, ja sillä on ihan tavalliset nivelkuolaimet. vanha satula ja Bambin suitset ovat tietenkin väriensä puolesta aika eriparit. Bambin otsahihnassa on vähän koristeita,ja se kyllä tekee suitsista paljon hienommat.

Bambilla on aika monet riimut, ja koska kaikilla kolmella hevosella on suunnilleen saman kokoinen pää( eli cob) niitä voi myös vaihdella.

Tämän riimun ostin Helsinki Horse Fair messuilta viime keväänä
 
Bambilla on oma harjapakki tallilla, ja kaikilla hevosilla on omat harjansa. Bambin harjoista nyt ei ole mitään erityistä sanottavaa, joten laitan niistä tähän vaan kuvan.

Meidän tallilla hevosia loimitetaan aika harvoin, mutta tietenkin niillä kaikille omat loimet. Tuo ruutuinen loimi joka näkyy tuossa alemmassa kuvassa on se loimi joka on Bambin päällä eniten, ainakin mitä olen nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!