maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 21: videosarja osa1!


Tänään avautuu jo joulukalenterin 21:s luukku, ja se tarkoittaa sitä että mä pääsen vihdoinkin julkaisemaan videosarjamme ensimmäisen osan! Olen kyllä innoissani odottanut sitä että pääsen julkaisemaan nämä videot, mutta  tein päätöksen että haluan julkaista nämä videot yhtenä pötkönä joulukalenterin viimeisissä luukuissa, ja jos minä jotakin päätän, se myös pitää. Nämä videot on tosielämässä kuvattu marraskuun puolella, ja kyseessä on siis Bambin viimeisimmässä postauksessa mainitseman "hömpötyspäivänä" kuvattu video. Mutta pitemmittä puheitta, tässä olisi nyt tämän videosarjan ensimmäinen osa:).
ps. tiukkapipot, lopettakaa tämän joulukalenterin seuraaminen tähän, sillä näistä videoista ei selviä muulla kun huumorilla;)

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva ja hauska video! :D Suloisia nää blogin päätähdet :3

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!