torstai 31. joulukuuta 2015

Katsaus vuoteen 2015!


Tammikuu
Tammikuussa ratsastin Bambilla riimulla ainakin kerran. Muuten treenasimme lähinnä suoruutta, ja koska pohjat olivat surkeassa kunnossa ratsastin oikeastaan pelkästään käynnissä. Ostin myös uuden kameran, joten blogin kuvien laatu parani huomattavasti.

Helmikuu
Helmikuussa pohjat olivat jo siinä kunnossa että pystyimme ravaamaan, ja pääsinpä minä hiukan hyppäämänkin pitkän tauon jälkeen Eemilillä. Helmikuussa pääsimme ensimmäistä kertaa istumaan Mirellan selkään kaverini kanssa, ja se käyttäytyi oikein hienosti.
Maaliskuu

Maaliskuussa treenasimme  myös suoruutta sekä käynnissä että ravissa, ja kävimme Mirellan kanssa maastossa. Kävin myös Horse Fair- messuilla Helsingissä, ja toin tietenkin tullessani hevosille tuliaisia.
Huhtikuu

Huhtikuussa pääsimme nauttimaan oikein kivoista keväisistä keleistä. Ratsastuksen suhteen treenattiin aikalailla samoja asioita kuin maaliskuussakin. Irtohypytimme myös kaikki kolme hevosta yhdessä , ja se meni yllättävän hyvin.

Toukokuu
Toukokuussa ratsastus jatkui aikalailla samalla tavalla kun ennenkin. Ainut muutos joka tapahtui oli se että  silloinen vakioratsuni Guni myytiin pois ratsastuskoulusta.

Kesäkuu
Kesäkuussa vietin aikaa lomaillessa perheeni kanssa, ja löytyihän sieltä saaristosta hevonenkin;). Ratsastin myös Bambilla aika aktiivisesti. Kesäkuussa kirjoitin myös blogia aika aktiivisesti. Kesäkuun lopulla kävin myös kaverini kanssa ratsastusleirillä, ja pääsin osallistumaan leirikisoihin jotka eivät sitten meidän osaltamme menneet niin hyvin, mutta kivaa tietenkin oli.

Heinäkuu
Heinäkuussa kävin Annikan luona leirillä, ja siellähän minä sitten ratsastin huonommin kuin koskaan, ja meidän ratsastuksellinen takapakkimme alkoi siitä. Suoruus oli ja on siis  edelleenkin ongelman nimi.Heinäkuussa innostuin myös kuvaamaan ratsastuskisoja.

Elokuu
Elokuussa ratsastuksellinen takapakki vain jatkui . Keskityin myös lomailemaan, joten blogi eli jonkun verran hiljaiseneloa.

Syyskuu
Syyskuussa suunta alkoi olla jo ylöspäin ratsastuksen suhteen, ja meillä meni oikein kivasti. Kävin myös kuvaamassa Suomenhevosten kuninkaalliset Ypäjällä. Sain myös yhden tosi opettavaisen tallikeikan aikana nähdä Annikan valmentajan ratsastavan Bambilla.

Lokakuu ja Marraskuu
Blogi vietti syksyllä hiljaiseneloa, ja postauksia tuli aika harvakseltaan. Ratsastuksellisesti edistyin kuitenkin hyvin, ja treenaamme paljon liinassa.

Joulukuu
Joulukuussa panostin blogiin paljon, ja täällä olikin käynnissä joulukalenteri. Innostuimme kuvaamaan videosarjan joulukalenteria varten, ja tietenkin ne jokavuotiset tonttukuvat piti ottaa. Ratsastuksellisesti etenemme kuitenkin taas pienoista alamäkeä.
Iloista uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

  1. Moi! Olen antanut sinun blogillesi Liebster Awardsin :). Lisätietoja saat blogistani www.haaveissahevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Thanks for every other informative blog. The place else may
    just I get that type of information written in such an ideal way?
    I've a undertaking that I am just now operating on, and I have been on the look
    out for such info.

    Look at my web-site: Jurassic World The Game Hack ()

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!